Vloeren
Kies je voor Zijp Vloeren dan kies je voor het professioneel leggen van: ondervloeren, Marmoleum, PVC vloeren, laminaat, tapijt en vinyl. Bij Zijp Vloeren kan je terecht voor vloeren van ondermeer de volgende merken: Forbo, M-Flor, Bonaparte, Parade, Durofloor, QuickStep en Balterio.
PVC vloer

PVC vloeren zijn hip en trendy maar ook duurzaam!

 
De PVC vloer wordt steeds meer gekozen. Met keuze uit diverse prints zoals hout en tegels is een PVC vloer een goede keus. Het heeft het uiterlijk van een houten of tegelvloer, maar dan met een sterke toplaag en is praktisch in onderhoud. Deze vloer is zeer geschikt voor woningen met vloerverwarming. Met de collectie van Mflor kan er een ruime keus worden aangeboden.
Tapijt

Tapijt, voor warme voeten!

 
Er wordt gewerkt met diverse merken. Van mooi rijk tapijt voor in de woonkamer tot eenvoudige kwaliteit voor op zolder. Voor een natuurlijke uitstraling met een wollen of sisal tapijt of een strak effect met kleurrijk synthetisch tapijt.
Marmoleum / Linoleum / Vinyl

Praktisch en mooi strak!

 
Praktisch en mooi strak dat zijn wel de belangrijkste eigenschappen van vinyl en linoleum. Er zijn vinyl's met mooie houtprints tot tegelpatronen, van een marmerdessin tot platenlook.

Wilt u vloer welke natuurlijker is dan vinyl dan biedt linoleum de uitkomst. Een zeer sterke gladde vloer, verkrijgbaar in vele kwaliteiten, kleuren en structuren. Forbo biedt Marmoleum, Artoleum, Walton en Touch.
Laminaat

Laminaat, geschikt voor elke ruimte in het huis!

 
Bent u op zoek naar een mooie laminaatvloer. Er wordt gewerkt met diverse collecties laminaatvan o.a. het merk Quick Step. Van licht tot donker, van nieuw tot een verouderde look. Van smalle tot brede planken. Geschikt voor iedere ruimte in het huis. Mocht u niet van het hout houden dan is laminaat toch nog een optie. Naast laminaat in houtsfeer, hebben wij ook laminaat met een tegelsfeer.
 
 
Zijp Vloeren Akersloot - Mobiel: 06 - 22 73 03 63 -